Rökt gräddfil

Rökt gräddfil

Gör så här

1.Lägg gräddfilen i en aluminiumskål och salta lätt. Rök 2-3 min i en aburök. Låt röken svalna innan du öppnat röklådan.

2.Smaka av av med salt en gång till när gräddfilen har svalnat.

Källa: Coldlab 2015

  • Fett
    6 g
  • Kolhydrater
    2,2 g
  • Protein
    1,55 g
  • Energi (kJ)
    286 kJ
  • Energi (kcal)
    68,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen