Rödspätta med äpple- och currysås

Rödspätta med äpple- och currysås

Gör så här

1. Stek fisk i smör på hög värme. Salta och peppra. Panerad spätta värmer du i ugnen.
2. Rör ihop crème fraiche med chutney och curry. Vänd ner äpple. Smaka av med salt och svartpeppar.
3. Servera med kokt broccoli och potatis. Toppa gärna med kryddkrasse.

Serveringsportion ca: 650 g
Källa: Katja Palmdahl Veckans recept 2002

  • Fett
    10,64 g
  • Kolhydrater
    64,52 g
  • Protein
    32,2 g
  • Energi (kJ)
    2122,88 kJ
  • Energi (kcal)
    506,64 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen