Rödkålssalsa

Rödkålssalsa

Gör så här

1. Fräs rödlök och rödkål i smör.
2. Tillsätt de övriga ingredienserna och koka på svag värme ca 10 min.
3. Serveras med fördel varm.

Serveringsportion ca: 85 g
Källa: Julen till ära

  • Fett
    1,86 g
  • Kolhydrater
    12,39 g
  • Protein
    0,99 g
  • Energi (kJ)
    312,87 kJ
  • Energi (kcal)
    74,67 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen