Baka på saltbädd är en enkel tillagningsmetod som ger rödbetan en sötare ton och även lite smak från saltet.
Print

Rödbeta med getostcréme och lammfärsbiff Arla pro

Baka på saltbädd är en enkel tillagningsmetod som ger rödbetan en sötare ton och även lite smak från saltet.

Rödbeta med getostcréme och lammfärsbiff Baka på saltbädd är en enkel tillagningsmetod som ger rödbetan en sötare ton och även lite smak från saltet.
Baka på saltbädd är en enkel tillagningsmetod som ger rödbetan en sötare ton och även lite smak från saltet.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen