Rödbeta – Hallon – Gräddädel – Fänkålsdill

Rödbeta – Hallon – Gräddädel – Fänkålsdill

Gör så här

1. Skölj rödbetorna ordentligt. Lägg på en plåt, ringla över olja och salta. Rosta i ugn på 180° tills betorna känns mjuka, ca 30 min.

2. Blanda rödlök med vinäger och olja.

3. Dela hallonen på mitten. Servera betorna ljumma med vinägrett, hallon och ostbitar. Smaka av med
salt och peppar och toppa med dill.

Källa: Thomas Sjögren, Årets Kock 2015

  • Fett
    43,88 g
  • Kolhydrater
    11,29 g
  • Protein
    10,05 g
  • Energi (kJ)
    2011,6 kJ
  • Energi (kcal)
    480,94 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen