Rissallad med tonfisk och kapris

Rissallad med tonfisk och kapris

Gör så här

1. Koka riset. Kyl. Blanda riset med alla ingredienserna till salladen. Smaka av med salt och peppar.
2. Blanda dressingen med salladen.
3. Garnera gärna med sardeller, ägghalvor och skivad gul lök.

Serveringsportion: ca 300 g
Källa: Butiksköket 1:99

  • Fett
    13,28 g
  • Kolhydrater
    41,32 g
  • Protein
    22,26 g
  • Energi (kJ)
    1595,48 kJ
  • Energi (kcal)
    381,25 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen