Rissallad med tonfisk och kapris

Rissallad med tonfisk och kapris

Gör så här

1. Koka riset. Kyl. Blanda riset med alla ingredienserna till salladen. Smaka av med salt och peppar.
2. Blanda dressingen med salladen.
3. Garnera gärna med sardeller, ägghalvor och skivad gul lök.

Serveringsportion: ca 300 g
Källa: Butiksköket 1:99

  • Fett
    13,28 g
  • Kolhydrater
    41,32 g
  • Protein
    22,26 g
  • Energi (kJ)
    1595,48 kJ
  • Energi (kcal)
    381,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen