Risotto med vitlökssås

Risotto med vitlökssås

Gör så här

1. Bryn lök och morot i smör. Tillsätt curry och låt bryna med ca 30 sek.
2. Tillsätt ris, vatten, fond och salt. Låt koka upp och sänk sedan värmen.
3. Lägg i blomkålen när det återstår 10 min av koktiden, och när 5 min återstår tillsätt broccoli, zucchini och paprika.
4. Blanda alla ingredienser till såsen. Smaka av med salt och peppar.
Servera risotton med vitlökssås.

Källa: Arla Guld Ko 2013

  • Fett
    16,95 g
  • Kolhydrater
    52,63 g
  • Protein
    8,81 g
  • Energi (kJ)
    1684,97 kJ
  • Energi (kcal)
    403,86 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen