Risotto med gräddkokta grönsaker

Risotto med gräddkokta grönsaker

Gör så här

1. Fräs ris och lök i smör. Tillsätt grönsaksbuljong och koka tills riset är klart.
2. Koka grönsakerna (tills tuggmotstånd återstår) i grädde på svag värme. Börja med morötterna som kräver längre koktid. Tillsätt broccoli/blomkål efterhand. 3. Lyft ur grönsakerna, spara ev gräddspad. Blanda riset med grönsakerna. Fukta med lite gräddspad. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion: ca 310 g
Källa: Butiksköket 1:99

  • Fett
    21,81 g
  • Kolhydrater
    43,96 g
  • Protein
    8,13 g
  • Energi (kJ)
    1726,58 kJ
  • Energi (kcal)
    417,32 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen