Rimmad oxbringa med rotsaksgratäng

Rimmad oxbringa med rotsaksgratäng

Gör så här

1. Koka rotsakerna nästan klara i grädde och mjölk. Salta och peppra.
2. Fördela de kokta rotsakerna i bleck och grädda klart i ugnen vid 175°C ca 20 minuter.
3. Värm oxbringan enligt anvisningarna på förpackningen.
4. Värm såsen och servera bredvid.

Serveringsportion ca: Gratäng 200 g, oxbringa 100 g, sås 0,8 dl
Källa: Var-dags-lyx

  • Fett
    50,16 g
  • Kolhydrater
    32,9 g
  • Protein
    26,58 g
  • Energi (kJ)
    2909,6 kJ
  • Energi (kcal)
    704,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen