Rimmad oxbringa med fruktig ostsås

Rimmad oxbringa med fruktig ostsås

Gör så här

1. Fräs frukt, lök och svamp i smör. Tillsätt ostsås och koka på svag värme ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
2. Skiva bringan. Värm bringan i bleck i ugnen vid 150°C med lite buljong i botten till en kärntemperatur av 65°C.
3. Stek potatis och lök i smör. Smaka av med persilja, salt och peppar. Servera tillsammans med varma grönsaker.

Serveringsportion ca: Oxbringa 100 g, sås 0,9 dl, stekt potatis 190 g, grönsaker 60 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

  • Fett
    23,98 g
  • Kolhydrater
    54,5 g
  • Protein
    25,93 g
  • Energi (kJ)
    2318,55 kJ
  • Energi (kcal)
    557,82 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen