Ricotta

Ricotta

Gör så här

1. Koka upp mjölken. Ta av från värmen och tillsätt vinäger och salt.

2. Rör om tills mjölken spricker.

3. Sila ostmassan genom en silduk, pressa försiktigt ur vätskan.

4. Förvara i kyl.

Källa: Arla Guldko 2017

  • Fett
    90 g
  • Kolhydrater
    141,06 g
  • Protein
    105,33 g
  • Energi (kJ)
    7528,62 kJ
  • Energi (kcal)
    1799,55 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen