Renstek med ädelost och glöggfikon

Renstek med ädelost och glöggfikon

Gör så här

1. Koka ihop glöggen i en kastrull tills ca 3 msk återstår. Skär fikonen i klyftor. Blanda dem med den reducerade glöggen.
2. Grilla brödskivorna högst upp i ugnen någon minut.
3. Mosa osten. Gör 10 små ovala bollar av osten med två teskedar. Fördela rensteken, osten och fikonen på brödskivorna.
4. Strö över nötterna.

Serveringsportion ca: 75 g
Källa: Blossa & Kvibille

  • Fett
    6,13 g
  • Kolhydrater
    4,13 g
  • Protein
    9,48 g
  • Energi (kJ)
    439,26 kJ
  • Energi (kcal)
    105,62 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen