Renskavspasta

Renskavspasta

Gör så här

1. Bryn halvtinad skav eller split och lök i smör på stekbord. Stek i flera omgångar så att stekbordet inte kyls ner för mycket.
3. Lägg kött och lök i en gryta. Rör ner tomater, senap, crème fraiche och buljongpasta. Låt såsen koka några min. Rör i kapris och smaka av med salt och peppar.
4. Servera med pasta och grönsaker.

Serveringsportion ca: Sås 210 g, pasta 200 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

  • Fett
    11,62 g
  • Kolhydrater
    61,18 g
  • Protein
    28,4 g
  • Energi (kJ)
    1984,28 kJ
  • Energi (kcal)
    474,2 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen