Renskav med ugnsrostade höstgrönsaker

Renskav med ugnsrostade höstgrönsaker

Gör så här

1. Fräs renskaven i smör-&rapsolja tills den är genomstekt. Lägg över i en kastrull. Fräs löken mjuk, rör ner champinjoner och fortsätt fräsa ett par minuter till. Blanda svampfräset med renskaven. Tillsätt resterande ingredienser, låt koka ihop.
2. Lägg grönsaker i ett bleck. Häll över smör-&rapsolja och krydda med rosmarin. Blanda och stek i ugn på 200°C ca 30 min eller tills grönsakerna är mjuka.
3. Servera med potatismos.

Serveringsportion ca: Renskav 210 g, grönsaker 60 g, potatismos 140 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2004

  • Fett
    24,17 g
  • Kolhydrater
    32,22 g
  • Protein
    27,58 g
  • Energi (kJ)
    1953,14 kJ
  • Energi (kcal)
    466,84 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen