Råmarinerade rödbetor

Råmarinerade rödbetor

Gör så här

1. Skär citronskal i strimlor. Blanchera (koka) i lite vatten för att få bort oljor och besprutningsrester.
2. Koka in skalet med socker och vatten i ca 4 min, kyl.
3. Hyvla rödbetorna så tunt du kan, använd mandolin.
4. Blanda rödbetor med det syltade citronskalet, timjan och lök, smaka av.
5. Blanda matyoghurt med pepparrot, salt och peppar.

Serveringsportion: rödbetor 65 g, pepparrotsyoghurt 25 g

  • Fett
    0,08 g
  • Kolhydrater
    11,1 g
  • Protein
    0,96 g
  • Energi (kJ)
    224,94 kJ
  • Energi (kcal)
    54 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen