Räktårta med rom

Räktårta med rom

Gör så här

1. Vispa samman gräddfil, crème fraiche, kaviar, senap och lök. Tag undan 1/4 av blandningen för garnering. Rör i ägg i resterande 3/4-delar.
2. Bred äggblandningen på 3 av 4 brödskivor. Spraya brödet med vatten mellan varvningarna. Bred resterande kaviarblandning på 4:e och översta lagret.
3. Finstrimla och lägg isbergssallad runt smörgåstårtorna. Garnera med räkor, rom, citron och dillkvistar.

Serveringsportion ca: 200 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2005

  • Fett
    16,17 g
  • Kolhydrater
    44,77 g
  • Protein
    20,2 g
  • Energi (kJ)
    1702,9 kJ
  • Energi (kcal)
    409,31 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen