Räkcocktail med Rhode Island och rosenbröd

Räkcocktail med Rhode Island och rosenbröd

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till räkcocktailen och fördela i portionsskålar.
2. Blanda ingredienserna till dressingen och ringla den över cocktailen.
3. Garnera med dill och ev strimlat citronskal. Servera med rosenbröd med smör och ost.

Serveringsportion ca: Räkcocktail 160 g, Rhode Island 0,75 dl, 1 st rosenbröd
Källa: Arla Köket Senior 1:2001

  • Fett
    19,16 g
  • Kolhydrater
    23,52 g
  • Protein
    33,53 g
  • Energi (kJ)
    1808,9 kJ
  • Energi (kcal)
    409,48 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen