Räkburgare med fänkål- och potatissallad

Räkburgare med fänkål- och potatissallad

Gör så här

1. Mixa eller mal torsken och räkorna.
2. Blanda färsen med de övriga ingredienserna. Smaka av med salt och chili.
3. Stek fiskburgarna i smör i stekbord eller i ugn, 175° till en kärntemperatur av 65°.
4. Ångkoka grönsakerna i ugnen. Kyl.
5. Blanda matyoghurten med honung, apelsinsaft och apelsinskal. Vänd ner blandningen i grönsakerna. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt dillen.

Serveringsportion ca: Burgare 130 g, fänkåls- och potatissallad 165 g
Källa: Hetta och svalka

  • Fett
    8,89 g
  • Kolhydrater
    18,25 g
  • Protein
    30,45 g
  • Energi (kJ)
    1176,18 kJ
  • Energi (kcal)
    281,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen