Raclette med chorizo, surdegskrutonger, champinjoner, salladslök och chili

Raclette med chorizo, surdegskrutonger, champinjoner, salladslök och chili

Gör så här

1. Stek champinjonerna hela i smör, salta och peppra. Skär ev chorizon i bitar och stek försiktigt. Kantskär brödet, bryt i bitar till krutonger och rosta.

2. Skiva salladslökarna. Kärna ur och strimla chilin på längden.

3. Värm osten i raclettejärn, i mikro, i ugn, eller med en brännare och lägg upp i varma serveringsskålar. Servera med champinjoner, chorizo, krutonger, salladslök, chili och krasse.

Källa: Falbyggdens ostbar 2016

  • Fett
    19,28 g
  • Kolhydrater
    12,9 g
  • Protein
    15,52 g
  • Energi (kJ)
    1212,35 kJ
  • Energi (kcal)
    296,87 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen