Rabarberkompott

Rabarberkompott

Gör så här

1. Koka rabarber, socker och kanel på svag värme. Låt svalna.
2. Vispa grädden. Tillsätt vaniljskrapet och vaniljsockret. Servera med torra småkakor.

Serveringsportion ca: Kompott 100 g, grädde 0,5 dl, kakor 2 st
Källa: Arla Köket Senior 2:2000

  • Fett
    27,34 g
  • Kolhydrater
    68,73 g
  • Protein
    4,68 g
  • Energi (kJ)
    2299,17 kJ
  • Energi (kcal)
    551,53 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen