Rabarberkaka

Rabarberkaka

Gör så här

Rabarberkaka:

1. Blanda mandelmjöl och muscovadosocker. Tillsätt ägg-

gula och ägg lite i taget i maskin med vinge. Avsluta

med att tillsätta smöret successivt. 


Smuldeg:
1. Lägg alla ingredienser utom smöret i en maskin

med vinge. 

2. Smält smöret och låt det bli riktigt varmt. Häll i

kitteln och blanda med vingen.

3. Pressa degen genom en grov sikt ut på en plåt. Kyl

degsmulorna. 


Montering:
1. Fyll mördegsfodrade formar med mazarinfyllningen

och lägg i rabarberbitar. Strö på smuldegen och baka av

i 180°, ca 14 min.

2. Pudra över florsocker. 

Källa: Klassiker i ny stil 2013

  • Fett
    51,65 g
  • Kolhydrater
    71,78 g
  • Protein
    12,18 g
  • Energi (kJ)
    3373,83 kJ
  • Energi (kcal)
    809,51 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen