Rabarberkaka med färskost

Rabarberkaka med färskost

Gör så här

1. Koka rabarber mjuk i socker. Låt svalna.
2. Blanda kvarg, crème fraiche, nötter och ägg. Tillsätt vanilj- och strösocker. Fördela i bleck. Ringla i rabarbern.
3. Grädda i ugnen vid 150°C ca 60 min. Servera med vispad grädde.

Serveringsportion ca: Kaka 140 g, grädde 2 msk
Källa: Arla Köket Senior 1:2001

  • Fett
    25,98 g
  • Kolhydrater
    18,18 g
  • Protein
    14,36 g
  • Energi (kJ)
    1525,66 kJ
  • Energi (kcal)
    365,77 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen