Rabarber- och nyponmarmelad

Rabarber- och nyponmarmelad

Gör så här

1. Koka upp rabarber, nyponpuré och socker. Rör ner smöret, sänk värmen och låt det koka i ca 30 min.

2. Häll upp på fina varma, väl rengjorda burkar. Förslut direkt och kyl ner.

Källa: Arla Köket En sagolik jul 2015

  • Fett
    2,54 g
  • Kolhydrater
    51,57 g
  • Protein
    0,09 g
  • Energi (kJ)
    975,24 kJ
  • Energi (kcal)
    233,27 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen