Rabarber- och jordgubbscheesecake

Rabarber- och jordgubbscheesecake

Gör så här

1. Baka botten enligt grundreceptet och lägg till  kardemumma.

2. Blanda jordgubbar, rabarber och socker i en kastrull och låt sjuda ca 20 min till en fast kompott.

3. Blanda fyllningen enligt grundreceptet och vänd ner kompotten i smeten. Grädda enligt grundreceptet.

4. Klyfta jordgubbarna och fördela på cheesecaken. Avsluta med citronmelissblad och florsocker.

  • Fett
    0,02 g
  • Kolhydrater
    19,14 g
  • Protein
    0,2 g
  • Energi (kJ)
    323,64 kJ
  • Energi (kcal)
    77,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen