Quorngryta med broccoli och vitkål

Quorngryta med broccoli och vitkål

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök, morot och vitkål i smör.

Tillsätt quorn, övriga grönsakern, buljong, grädde och ostcrème. Red av med majsstärkelse.

Smaka av med salt  och svartpeppar.
2. Koka bulgur.

Servera grytan med bulgur.


Ingela Stenberg, Stagneliusskolan, Kalmar

Källa: Kock i skolan 2013

  • Fett
    22,73 g
  • Kolhydrater
    40,78 g
  • Protein
    22,3 g
  • Energi (kJ)
    1980,89 kJ
  • Energi (kcal)
    469,97 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen