Pumpasoppa med hasselnötsyoghurt

Pumpasoppa med hasselnötsyoghurt

Gör så här

1. Fräs lök, pumpa och äpple i rikligt med smör. Slå på buljong och låt soppan puttra lite under lock tills grönsakerna är mjuka.
2. Mixa soppan slät med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Späd ev med lite mjölk eller buljong.
3. Rör ihop yoghurt och hasselnötter, toppa soppan med en sked av röran.

Serveringsportion ca: 500 g
Källa: Katja Palmdahl Veckans recept 2002

  • Fett
    13,1 g
  • Kolhydrater
    14,78 g
  • Protein
    4,74 g
  • Energi (kJ)
    848,11 kJ
  • Energi (kcal)
    203,08 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen