Pumpakaka med mandel

Pumpakaka med mandel

Gör så här

1. Vispa smör och socker poröst.
2. Tillsätt äggulor, pumpa och mandel. Blanda till en jämn smet.
3. Vänd försiktigt med de uppvispade vitorna.
4. Häll smeten i smord och bröad form.
5. Grädda i ugnen vid 175ºC ca 45 min.
6. Servera med vaniljsås.

Serveringsportion ca: Kaka 105 g, sås 0,5 dl
Källa: VIP-Boken

  • Fett
    26,08 g
  • Kolhydrater
    36,97 g
  • Protein
    8,34 g
  • Energi (kJ)
    1741,5 kJ
  • Energi (kcal)
    416,63 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen