Pumpagryta med musslor, räkor och kryddig korv

Pumpagryta med musslor, räkor och kryddig korv

Gör så här

1. Koka alla ingredienser till och med färsk ingefära på svag värme ca 20 min.
2. Tillsätt crème fraiche, koka upp och smaka av med salt och peppar.
3. Stek korven i ugn vid 200°C ca 15 min.
4. Värm skaldjuren strax innan servering. Toppa grytan med skaldjuren och korven.

Serveringsportion ca: Pumpagryta 325 g, korv 100 g, skaldjur 40 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

  • Fett
    18,19 g
  • Kolhydrater
    32,95 g
  • Protein
    24,87 g
  • Energi (kJ)
    1738,42 kJ
  • Energi (kcal)
    417,91 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen