Pumpacrème

Pumpacrème

Gör så här

1. Skala och skär ner pumpan, lägg i bleck. Lägg i chili och häll på brynt smör så att det täcker pumpan. Täck med aluminiumfolie och baka i ugn på 200° tills pumpan är helt mjuk. Sila av smöret och mixa pumpan med färskost och citronsaft. Smaka av med salt.

Källa: Årets kock 2002 Andreas Hedlund 

  • Fett
    42,4 g
  • Kolhydrater
    7,44 g
  • Protein
    2,1 g
  • Energi (kJ)
    1742,75 kJ
  • Energi (kcal)
    423,11 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen