Potatistortilla med bröd

Potatistortilla med bröd

Gör så här

1. Blanda potatis, vitkål, bönor, persilja och sambal med crème fraiche och ost. Smaka av med salt och peppar.
2. Lägg hälften av bröden i botten på smorda bleck. Räkna med 12 portioner per bleck. Fördela potatisblandningen därpå och toppa med resterande bröd. Tryck till ordentligt. Pensla de översta bröden tunt med smör. Grädda tortillan i ugn på 175° i ca 35 min.
3. Skär i rutor och servera.

Serveringsportion ca: tortilla 280 g
Källa: ArlaKöket ung2003:1

  • Fett
    17,13 g
  • Kolhydrater
    51,82 g
  • Protein
    13,33 g
  • Energi (kJ)
    1795,19 kJ
  • Energi (kcal)
    427,76 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen