Potatisstomp

Potatisstomp

Gör så här

1. Skala potatisen och koka mjuk i saltat vatten. Låt ånga av.

2. Stompa potatisen grovt med crème fraiche och smör. Smaka av med citronsaft och salt. 

3. Vid servering: Toppa potatisen med fint skuren salladslök och rostad majs.

Källa: Johan Backeus/Peru

  • Fett
    24,9 g
  • Kolhydrater
    30,96 g
  • Protein
    4,01 g
  • Energi (kJ)
    1543,78 kJ
  • Energi (kcal)
    372,03 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen