Potatissoppa med ost och örtstekt svamp

Potatissoppa med ost och örtstekt svamp

Gör så här

1. Stek purjolök i smör. Tillsätt potatis, palsternacka och buljong. Koka upp och koka ca 20 minuter tills potatisen är mjuk. Tillsätt ostcrèmen.
2. Smaka av med peppar.
3. Stek champinjoner och vitlök i smör. Blanda med örter och smaka av med salt och svartpeppar.

Toppa soppan med champinjoner, brödkrutonger och chiliflakes.

Serveringsportion: Soppa 300 g, svamp 50 g, brödkrutonger 50 g
Källa:Arla Köket ostcrème 2011/Skolmat till 100

  • Fett
    16,73 g
  • Kolhydrater
    27,31 g
  • Protein
    8,45 g
  • Energi (kJ)
    1273,07 kJ
  • Energi (kcal)
    305,12 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen