Potatissallad Provence med rökt skinka

Potatissallad Provence med rökt skinka

Gör så här

1. Dela de allra största potatisarna om det behövs.
1. Koka potatisen tills den precis blivit mjuk i saltat vatten. Häll av vattnet och låt svalna.
3. Blanda oliver och lök med färskost och vatten.
4. Vänd ner potatisen i såsen och blanda väl. Servera med skinkan och sallad.

Serveringsportion ca: potatissallad 280 g, skinka 70 g
Källa: Buko Provence

  • Fett
    15,96 g
  • Kolhydrater
    36,69 g
  • Protein
    22,78 g
  • Energi (kJ)
    1641,13 kJ
  • Energi (kcal)
    394,86 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen