Potatissallad med örter och parmesan

Potatissallad med örter och parmesan

Gör så här

1. Blanda potatis, tomater, bönor och lök.
2. Rör ihop yoghurt, persilja och kryddblandning. Smaka av med salt och peppar. 3. Blanda yoghurtblandningen med salladen strax före servering och tillsätt parmesan.
4. Servera till t ex ugnsbakad lax och klyftor av citron och limefrukt.

Serveringsportion ca: Potatissallad 210 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2001

  • Fett
    2,49 g
  • Kolhydrater
    27,59 g
  • Protein
    6,04 g
  • Energi (kJ)
    699,23 kJ
  • Energi (kcal)
    167,75 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen