Potatissallad med citron, pepparrot samt rökt fisk

Potatissallad med citron, pepparrot samt rökt fisk

Gör så här

1. Blanda alla ingredienserna förutom potatisen till salladen. Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kyl ca 1 timme.
2. Blanda gräddfilsblandningen med potatisen strax före servering. Smaka av med ytterligare salt och peppar.
3. Servera fisken ljummen eller kall.

Tips: Låt inte salladen stå för länge då potatisen drar åt sig såsen och salladen kan bli torr. Öka mängden sås med minst hälften om potatissalladen ska stå några timmar.

Serveringsportion ca: Potatissallad 250 g, makrill 100 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2000

  • Fett
    32,14 g
  • Kolhydrater
    29,36 g
  • Protein
    26,92 g
  • Energi (kJ)
    2170,63 kJ
  • Energi (kcal)
    525,59 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen