Potatissallad med ärter och spenat

Potatissallad med ärter och spenat

Gör så här

1. Dela potatisen och blanda med ärter och bladspenat.

2. Dressing: Mixa spenat, ärter, vinäger och pepparrot slätt. Rör ner gräddfil och majonnäs i spenatmixen, smaka av med salt.

3. Vänd dressingen med potatissalladen vid servering.

  • Fett
    2,9 g
  • Kolhydrater
    5,99 g
  • Protein
    1,35 g
  • Energi (kJ)
    241,2 kJ
  • Energi (kcal)
    57,76 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen