Potatiskaka med laxröra

Potatiskaka med laxröra

Gör så här

1. Blanda potatis och lök med salt och peppar. Fördela blandningen på välsmorda bleck.
2. Strö över osten. Gratinera i konvektionsugn 200ºC ca 25-30 min.
3. Blanda samman alla ingredienser till laxröran, smaka av med salt och peppar.
4. Servera potatiskakan med laxröran och en krispig vitkålssallad.

Serveringsportion ca: Potatiskaka 200 g, laxröra 0,75 dl, sallad 50 g
Källa: Lunch guiden våren -97

  • Fett
    20,33 g
  • Kolhydrater
    39,52 g
  • Protein
    15,79 g
  • Energi (kJ)
    1751,83 kJ
  • Energi (kcal)
    419,58 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen