Potatisbullar med kålsallad och örtyoghurt

Potatisbullar med kålsallad och örtyoghurt

Gör så här

1. Koka hirs enligt anvisningen på förpackningen. Riv potatisen fint och finhacka paprikan.

2. Blanda kokt hirs med potatis, paprika och övriga ingredienser till en fast smet. Forma biffar à ca 60 g. Stek 3–4 min på varje sida i smör-&rapsolja.

3. Strimla de olika kålsorterna och blanda med olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

4. Mixa lite av yoghurten med örterna. Blanda med resterande yoghurt och smaka av med salt och peppar.

5. Servera potatisbullarna med kålsalladen och örtyoghurten, garnera gärna med dill.

Tips! Det går även bra att steka och värma potatisbullarna i varmluftsugn dagen efter.

Källa: Arla Guldko 2018/Tre Stiftelser

  • Fett
    21,96 g
  • Kolhydrater
    34,29 g
  • Protein
    13,39 g
  • Energi (kJ)
    1678,42 kJ
  • Energi (kcal)
    402,27 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen