Potatis – Vårlök – Crème fraiche

Potatis – Vårlök – Crème fraiche

Gör så här

1. Koka potatisen mjuk, hälla av och passera. Blanda med crème fraiche och smör. Smaka av med salt.

2. Blanda lök med olja. Grilla lökarna tills de fått lite färg. Pensla dem med crème fraiche och vänd, fortsätt tills lökarna är fina runt om. Smaka av med salt.

3. Servera lökarna med potatiscrèmen och ringla över rapsolja.

Passar till:
fågel
fisk

Källa: Webbkampanj sommar,  Thomas Sjögren, Årets Kock 2015

  • Fett
    32,9 g
  • Kolhydrater
    23,56 g
  • Protein
    4,04 g
  • Energi (kJ)
    1695,1 kJ
  • Energi (kcal)
    407,27 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen