Potatis- och zucchinisoppa

Potatis- och zucchinisoppa

Gör så här

1. Fräs grönsaker, lök och vitlök i smör och gurkmeja.
2. Tillsätt potatis och vatten. Låt koka tills potatisen är mjuk. Mixa och smaka av med salt och peppar.
3. Mixa kikärtorna med olja, vitlök och persilja. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.

Servera soppan med en klick gräddfil samt hummus och bröd.
Källa: Arla Guld Ko 2014

  • Fett
    32,86 g
  • Kolhydrater
    16,36 g
  • Protein
    4,79 g
  • Energi (kJ)
    1601,52 kJ
  • Energi (kcal)
    383,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen