Potatis- och gräslökssoppa

Potatis- och gräslökssoppa

Gör så här

1. Koka potatis och lök mjuka i buljong på svag värme under lock.
2. Mixa soppan slät med crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
3. Tillsätt gräslök och toppa med en matsked crème fraiche vid servering.
4. Servera t ex med bröd och salladsbuffé.

Serveringsportion ca: Soppa 325 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    7,53 g
  • Kolhydrater
    17,01 g
  • Protein
    3,92 g
  • Energi (kJ)
    653,19 kJ
  • Energi (kcal)
    156,37 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen