Potatis-, cheddar- och grönkålspaté

Potatis-, cheddar- och grönkålspaté

Gör så här

1. Blanchera kålen hastigt och hacka den fint. Skiva potatisen tunt. Vispa ihop grädde, äggula och ost.

2. Smörj en avlång brödform och lägg potatisskivorna i formen lager på lager. Strö grönkål och häll lite äggstanning mellan varje lager.

3. Toppa med lite riven ost och grädda i vattenbad i ugn på 175° ca 90 min. Låt patén vila innan den skärs upp i skivor.

  • Fett
    26,82 g
  • Kolhydrater
    10,36 g
  • Protein
    10,71 g
  • Energi (kJ)
    1360,93 kJ
  • Energi (kcal)
    330,98 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen