Porterbiff

Porterbiff

Gör så här

Vispa ihop och koka upp grädde, porter och mjöl i en gryta. Tillsätt gelé, enbär, timjan, peppar, buljongpulver och soja. Bryn löken i smör och lägg ner i såsen, låt koka ca 5 min. Bryn köttet i smör och lägg ner i grytan och koka upp. Servera potatis, lättstekta äppelklyftor och gelé.

Serveringsportion ca 500 g (280 g gryta, 200 g potatis, 20 g äppelklyfta)

  • Fett
    9,84 g
  • Kolhydrater
    49,99 g
  • Protein
    22,24 g
  • Energi (kJ)
    1635,96 kJ
  • Energi (kcal)
    389,05 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen