Populära kålpuddingen

Populära kålpuddingen

Gör så här

1. Bryn vitkål i smör.

2.Lägg i potatis och quornfärs. Krydda med salt, peppar och oregano.

3. Lägg i bleck och ringla över sirap.

4. Tillaga i ugn, 200° ca 30 min.

Servera kålpuddingen med en klick crème fraiche.

Serveringsportion ca | kålpudding 220 g, crème fraiche 50 g.

Källa: Arla Köket vego 2008/Skolmat till 100

  • Fett
    11,78 g
  • Kolhydrater
    26,96 g
  • Protein
    14,84 g
  • Energi (kJ)
    1187,7 kJ
  • Energi (kcal)
    284,89 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen