Poppat matvete

Poppat matvete

Gör så här

1. Koka matvetet.
2. Smält smöret.
3. Strö matvetet på en bakplåt och blanda med smör och chili eller curry. Salta och peppra.
4. Baka torrt och krispigt i ugn, 160° ca 20 min.
5. Förvara de poppade matvetet lufttätt.

Källa: Cold lab 2012

  • Fett
    2,23 g
  • Kolhydrater
    9,04 g
  • Protein
    1,56 g
  • Energi (kJ)
    262,6 kJ
  • Energi (kcal)
    62,12 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen