Pocherad sej med matkornotto, örtsås och baconströssel

Pocherad sej med matkornotto, örtsås och baconströssel

Gör så här

1.Lägg fisken i smorda bleck. Täck botten med vatten, salta och peppra. Lägg på folie eller lock och tillaga fisken i ugn, 200° ca 20 min.
2.Koka matkornet nästan färdigt. Fräs lök och morot i smör, lägg i matkornet tillsammans med grädde och mjölk. Koka upp och låt stå. Tillsätt osten. Späd ev med vatten om det behövs.
3.Fräs lök i smör. Häll i fond, citronsaft, grädde och vatten. Reducera såsen och smaka av med salt och peppar. Tillsätt örterna.
Servera fisken med matkornotto, örtsås och baconströssel.

Källa: Arla Guld Ko 2013

  • Fett
    20,35 g
  • Kolhydrater
    33,13 g
  • Protein
    39,47 g
  • Energi (kJ)
    2030,68 kJ
  • Energi (kcal)
    485,87 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen