Plommonkaka med vaniljsås

Plommonkaka med vaniljsås

Gör så här

1. Tag ur kärnorna ur plommonen och lägg plommonen i smörade bleck med skinnsidan uppåt.
2. Blanda kaksmeten och smula över plommonen.
3. Grädda i ugnen vid 175°C ca 25 minuter.
4. Servera med vaniljsås.

Serveringsportion ca: 170 g, vaniljsås 50 g
Källa: VIP-Boken 2

  • Fett
    16,81 g
  • Kolhydrater
    56,13 g
  • Protein
    4,92 g
  • Energi (kJ)
    1665,54 kJ
  • Energi (kcal)
    398,27 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen