Plommonkaka med vaniljsås

Plommonkaka med vaniljsås

Gör så här

1. Dela plommonen och pudra med kanel.
2. Blanda ingredienserna till kaksmeten, fördela smeten i bleck.
3. Lägg i plommonen med skalet nedåt. Strö över pärlsocker och grädda i ugnen vid 175°C ca 40 minuter.
4. Servera med vaniljsås.

Serveringsportion ca: Kaka 110 g, sås 50 g
Källa: VIP-Boken 2

  • Fett
    16,5 g
  • Kolhydrater
    46,22 g
  • Protein
    5,15 g
  • Energi (kJ)
    1483,51 kJ
  • Energi (kcal)
    354,91 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen