Pistagebotten

Pistagebotten

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser förutom äggen i en maskin med vinge. Tillsätt äggen ett i taget under maskinens gång.
2. Spritsa eller stryk ut smeten i smorda tårtringar eller på en plåt med bakplåtspapper. Baka av i 160° 8–10 min.

Källa: Sweetlab 2015

  • Fett
    24,02 g
  • Kolhydrater
    16,96 g
  • Protein
    6,79 g
  • Energi (kJ)
    1307,36 kJ
  • Energi (kcal)
    314,29 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen