Picklad rotfruktssallad

Picklad rotfruktssallad

Gör så här

1. Koka upp alla ingredienser till lagen, låt svalna något.

2. Lägg rotfrukterna i vacpåse. Häll den ljumma lagen över rotfrukterna och vakuumpacka. Låt ligga 1 dygn i kyl.

3. Sila av vid servering och toppa med persilja.

  • Fett
    0,12 g
  • Kolhydrater
    6,98 g
  • Protein
    0,41 g
  • Energi (kJ)
    139,49 kJ
  • Energi (kcal)
    33,82 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen